Het projectkoor


Geheel vrijblijvend ervaren wat het is om in een ensemble te zingen? Het kan binnenkort. Mannen tussen de 16 en 55 jaar kunnen deelnemen aan een projectkoor dat zich gedurende 10 repetities zal voorbereiden op een heus concert. Aan dit concert zullen wij - de Twente Zangers - ook een bijdrage leveren.

Het gelegenheidskoor zal starten op 11 januari 2018 en staat onder leiding van de dirigent van de Twente Zangers. De repetities zullen plaats vinden in het Pargebouw van Rijssen.


Wie is de doelgroep?
Het projectkoor is bedoelt voor mannen die hun (zang)stem willen ontdekken of willen ervaren wat het is om in koorverband te zingen. Er zijn geen verplichtingen voor de deelnemers, zangervaring en notenkennis zijn dan ook absoluut geen vereiste. Er zijn zelfs geen kosten aan verbonden. Gezelligheid en ontstapping staan centraal tijdens (maar ook na) de repetities.

 

Zingen is ontspanning

Zoals gezegd: gezelligheid staat voorop. Je zingt ter ontspanning, dit staat dus ook voorop tijdens de repepties. Een goede sfeer is hierbij belangrijk. Na de repetitie is er dan ook de ruimte om gezamenlijk een drankje te drinken. Kortom; dit is de meest vrijblijvende manier om kennis te maken met het zingen.

 

Nu al een succes

Op dit moment hebben al verschillende mannen aangegeven deel te willen nemen. Ook jij kunt nog deelnemen. Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met het zingen in koorverband en heb je nog geen of weinig ervaring? Neem dan is contact op met Maico Hoekerswever. Tel: 06 16 16 60 40 / e-mail: maico-hoekerswever@hotmail.com

 

Start: 11 januari 2018

Waar: Parkgebouw Rijssen

Kosten: gratis

Instapniveau: geen

Aantal repetities: ongeveer 10

 

 

 

 


Bestel onze nieuwe CD


De nieuwe CD "And So It Goes"

Klik hier voor info en bestellen

 

Bekijk ook de fimpjes:

met nummers van de nieuwe CD!
Eerstvolgende concert


donderdag 5 april - Rijssen

Op 5 april houd Vocaal Ensemble de Twente Zangers en het Rijssens Mannenkoor een concert voor de stichting ALS.

Nadere informatie volgt


Volledige agendaLaatste nieuws

Boekingen en info


Voor boekingen en informatie

Neem contact met ons op.